keyboard_arrow_down

Agenda Management:
Enkel administration af komplekse møder

Opret dagsordner –  nemt og effektivt

FirstAgenda Management gør det enkelt at administrere komplekse møder og møderækker. Saml forberedelsen af alle dagsordner, registrering af fremmøde og udgivelse af referater på én platform.

Sig goddag til:

  • check Enkel indsamling af ønsker til dagsordenspunkter
  • check Effektiv forberedelse af og indkaldelse til møder

 

  • check Færre tvivlsspørgsmål og uforberedte deltagere

 

Indsamling af dagsordenspunkter

FirstAgenda Management indsamler automatisk mødedeltagernes forslag til dagsordenspunkter.

Mødeskabeloner

Anvend færdige skabeloner eller byg dine egne.

Forbered referatet

Du kan som mødeansvarlig opsætte rammerne for referatet på forhånd og derved spare tid inden udsendelsen.

Enkel integration til Workzone, Outlook og FirstAgenda Prepare

Først og fremmest integrerer FirstAgenda Management til hele FirstAgendas mødepakke, men derudover har produktet også fuld integration til eksterne systemer.

keyboard_arrow_down

 

FirstAgenda Management har gjort dagsordensproduktionen langt mere effektiv. Det er intuitivt og nemt at bruge, og der er et fint flow i processen fra dannelse af dagsordner til publicering af referater. En dagsorden kan dannes på 10 sekunder, hvor det tidligere kunne tage 10 minutter, fordi punkterne skulle hentes fra Word.


Jette Brøndum, Ballerup Kommune

Total-overblik over opgaver i dagsordensprocessen

FirstAgenda Management markerer, når en opgave står og afventer opmærksomhed. Det gælder både ved godkendelsesforløb, kommende deadlines og indkomne kommentarer. FirstAgenda Management giver også overblik over møder og udvalg. Dermed vil individuelle brugere altid have overblik over deres opgaver i dagsordensprocessen.

  • Få påmindelser om opgaver, der kræver behandling
  • Hjælp til at skabe overblik
  • Giver stærkere grundlag for hurtig reaktionstid

Skabeloner hjælper med gentagne møder

Anvend eksisterende skabeloner, der er beregnet til at effektivisere processen med afholdelsen af møder, som ligner hinanden. Du har også muligheden for at lave dine egne skabeloner, hvis kravene for virksomhedens dagsordener ikke opfyldes i de eksisterende skabeloner.

  • Anvend testede mødeskabeloner
  • Byg personlige skabeloner

Forbered referatet

Som mødeansvarlig kan du forberede referatet inden mødet. Påfør bl.a. fremmøde, dato, dagsorden og diskussionspunkter i god tid, og spar tid inden udgivelsen.

  • Forbered referater af dagsordener på forhånd
  • Få hurtig tilgang til referater efter møder
keyboard_arrow_down

Understøt mødeafholdelsen og publiceringen

FirstAgenda Management er det centrale udgangspunkt i FirstAgendas mødepakke – det er her, dagsordner, referater og møder bliver skabt.

Planlæg og strukturér hele møderækker i FirstAgenda Management, lad mødedeltagerne forberede sig i FirstAgenda Prepare, afhold mødet med FirstAgenda Live, og udgiv referatet med FirstAgenda Publication. Skab transparente og effektive møder med systemer, som taler sammen under hele processen.

Integrer med dine andre værktøjer

Ud over at indgå i et tæt samspil med FirstAgendas øvrige mødeprodukter integrerer FirstAgenda Management til eksterne systemer som Workzone EIM og SBSYS. Det sikrer, at du i alle led har kontrol over indhold, sikkerhed og compliance. Fra kalenderbooking, udarbejdelse af mødemateriale og en compliance-understøttende proces til en brugervenlig og sikker forberedelse for mødedeltagerne.

Arbejdsgangene er direkte og effektive, så der ikke ligger vigtige dokumenter på usikre servere og computere. Der er derimod styr på indholdets placering og hvem, der har adgang, samtidig med at fleksibiliteten opretholdes.

Få en præsentation af FirstAgenda Management

Kasper giver gerne en præsentation

Kasper Sørensen Dysager

Kundeansvarlig - Stat, Uddannelse, Fagforbund og Bestyrelser

smartphone+45 24 84 08 72

mailksd@firstagenda.com

Kasper Sørensen Dysager

Her står noget tekst om GDPR og et link til data aftale

keyboard_arrow_up